Tillykke med din graviditet! Når du og din partner har opdaget, at I skal være forældre, er der typisk mange spørgsmål, der melder sig. 

Her kan du læse om:

Skanninger og prøver

Jordemoderkonsultationer

Fødselsforberedelse

Forandringer i den gravide krop (gener)

At mærke liv

Sunde vaner i graviditeten

Anti-D

41+3 kontrol

Forskningsprojekter

Samspil

Har du lyst til at blive klogere på, hvad din partner tænker, og har du lyst til at dyste mod din partner og vinde fantastiske præmier, kan du downloade Samspil.

Spillet hentes i App Store og Google Play.

Find mere viden i Emento

Emento logo 700px.pngNår du har modtaget indkaldelse til din første jordemoderkonsultation, har du samtidig fået et forløb i en app, der hedder Emento. 

Her kan du sende beskeder til os samt finde et hav af relevante oplysninger om din graviditet og fødsel. Brug app'en som en vidensbank og send en besked til os, hvis der er noget, du er i tvivl om, som vi ikke har skrevet i app'en.

Download app'en Emento og log dig på med MitID.

Adgang for din partner

Din partner kan også selv få adgang til informationen på sin egen telefon. Sig det ved din jordemoderkonsultation, så kan hun oprette vedkommende. Vær opmærksom på, at informationen er skrevet til den gravide.

Hvis du har spørgsmål til app'en

Kontakt jordemoderkonsultationen i Randers på tlf. 78 42 10 90, hvis du har spørgsmål til app'en.

Forskning i gravide og D-vitamin

  
gravid mave_0927 192-13_beskaaret_700x250px.jpg

Læs mere og tilmeld dig forskningsprojektet, der undersøger, om en mere D-vitamin gavner graviditieten og mindsker fødselskomplikationer.

www.vitamin.randersbaby.dk