
Mælkeprodukter: alle former for mælk og alle former for ost.
Kød: Kogt eller letstegt og hakket, eller skåret i små bidder på tallerkenen. Al slags senefri kød feks. svinekød, oksekød, lammekød, fjerkræ, indmad.
Fisk: Al slags fisk kogt eller letstegt uden rasppanering.
Æg: Alle former for æg, spejlæg, kogt æg, omelet o.lign.
Fedtstoffer: Smør, margarine, olie mv.
Brød, mel, gryn: Rugbrød og franskbrød uden kerner og hård skorpe den første uge, derefter skal du forsøge dig frem.
Kryddere, knækbrød og kiks, markaroni, pasta, nudler og ris (skal tygges i starten), gryn og cornflakes. Øllebrød uden kerner.
Grønsager: Rå eller kogte i små stykker. Tyg grundigt.
Frugt: Al slags modne frugt og bær. Fjern hinder/skind fra frugt, eks. appelsiner, grapefrugter, vindruer, ferskner, blommer o.lign.
Nydelsesmidler: Sukker, honning, marmelade og lignende. Du må gerne få krydderier, sovse, ketchup og lignende. Chokolade, chips og slik generelt er okay, du skal blot huske at tygge det grundigt før du synker
Drikkevarer: Vand, kaffe, te, kakao, sodavand, mælk, juice og saft.