Patientkøkkenet er en serviceafdeling på Regionshospitalet Randers. Afdelingen består af tre områder:

Køkkenet tilbereder mad af friske råvarer til patienterne. Produktionen er ca. 93 % økologisk derfor har vi det økologiske spisemærke i guld. Der stilles store krav til madens kvalitet.

Kantinen har hver dag et stort udbud af friske salater, pålægsfade, fiskeanretninger og lune retter. Den er forbeholdt personale, pårørende og ambulante patienter.

De kliniske diætister diætbehandler henviste patienter fra sengeafsnit, dagafsnit og ambulatorier.

Kontaktinformation

Patientkøkkenet
Regionshospitalet Randers
Dronningborg Boulevard 16E
8930 Randers NØ
Tlf.: 7842 2600
Fax: 7842 4375

Vareindlevering:
Dronningborg Boulevard 16E

 kort over hospitalet

Fødevarekontrol



Se kontrolrapport for Patientkøkkenet


Se kontrolrapport for Slagterafdelingen


Se kontrolrapport for Kantinen