Besøg vores legeplads på hospitalet, hvis du har børn med. Legepladsen er delvist bygget af genanvendt plastic fra hospitalet. Se, hvor du finder legepladsen.

Legeplads for både store og små

Hospitalet har sin egen legeplads. Brug den, hvis du har børn med, og I skal vente, før I kan tage hjem eller mellem undersøgelser. 

Der er både legeredskaber for de mindste i form af spilleredskaber, en lille rutsjebane, gyngeheste mm. For de lidt større er der forskellige klatre- og balanceredskaber.

Legepladsen er offentligt tilgængelig. 

Børn indlagt i Børn og Unge har deres egen legeplads, hvor der ikke er offentlig adgang. 

Find legepladsen

Legepladsen ligger på hjørnet af Skovlyvej og Kirketerpsvej.

Du går igennem legepladsen, når du går fra parkeringshuset til indgang A, B og F. 

En bæredygtig legeplads

Cirkulær Play er et partnerskab mellem private og offentlige aktører, Compas, Dansk Affaldsminimering og KOMPAN, Region Midtjylland og Randers Kommune. Projektet opstod på baggrund af hospitalernes ønske om at genanvende mere plastaffald og legetøjsproducenten KOMPAN's ønske om at udlede mindre CO2. Derved bliver plastaffaldet fra Regionshospitalet Horsens, Aarhus Universitetshospital og Regionshospitalet Randers omdannet til en bæredygtig legeplads på Regionshospitalet Randers.

Projektet blev nomineret til Plastprisen 2021, som gives til ekstraordinære projekter i den danske plastbranche. Legepladsen er en innovativ og bæredygtig måde at skabe noget rekreativt på.

Projektet er desuden i tråd med målet i regionen om, at 70% af vores affald skal kunne genanvendes i 2030. Derudover skal legepladsen give inspiration til, hvordan man kan genanvende plastik samtidig med, at man fremmer sundhed og mindsker klimaaftrykket.

Kontakt hospitalet

Telefon

Hovednummer: tlf. 78 42 00 00

Ring til hovednummeret og få hjælp, hvis du ikke ved, hvor du skal henvende dig, eller hvis du vil have fat i en bestemt person. 

Adresse

Regionshospitalet Randers 
Skovlyvej 15 
8930 Randers NØ

Kort, find vej og parkering

Sikker mail

Med sikker mail sender du via borger.dk, og dine oplysninger er dermed beskyttede.

Skriv en sikker mail til os (Hav dit MitID klar):

Send mail via borger.dk