Det kan være lidt af en opgave at finde rundt på et hospital som vores. Derfor tager vi nu et webkort i brug, der forhåbentlig kan gøre det lettere at finde vej

Find vej med webkortet

Hvor kan jeg parkere? Hvor ligger Blodprøvetagningen eller Røntgen og Skanning? Og hvordan finder jeg vej fra parkeringshuset?

Det er ikke altid lige let at finde vej på et hospital som vores, og derfor har vi de seneste måneder puslet med at få et webkort klar, der forhåbentlig kan gøre det lidt lettere at skabe sig et overblik over, hvor du skal hen, når du kommer.

Du finder webkortet her: https://m.rm.dk/?site=RRA

Du kender måske webkortet, hvis du har besøgt vores kolleger på AUH eller Regionshospitalet Gødstrup. I webkortet kan du søge på sengeafsnit, klinikker, parkeringspladser m.m. Og du kan bede om at få vist en rute til destinationen fra forskellige indgange og parkeringspladser.

Har du fået et indkaldelsesbrev, er der også et link til webkortet, der viser direkte til mødestedet for din aftale. Og på vores hjemmeside er vi næsten i mål med, at kliniksiderne også linker direkte webkortet.