16. august 2019

Hospitalets indgang C har været lukket siden maj, da indgangen har været igennem en renovering. Mandag 19. august genåbner indgangen.

Indgang C på Østervangsvej 54 åbner 19. august, hvor der igen vil være adgang til klinikkerne ved indgangen for patienter, pårørende og øvrige gæster.

Selvom indgang C igen kan benyttes, er renoveringen ikke helt afsluttet. Der er fortsat enkelte projekter i renoveringen, der først vil blive færdiggjort i løbet af september måned. De er dog ikke til hinder for, at hospitalets gæster og personale frit kan benytte indgangen.

Indgang C har fået en ny rondeldør i indgangen og en sidedør, der gør indgangen mere tilgængelig og samtidig åbner op for mere lys. Dog er det kun rondeldøren, der kan benyttes fra 19. august – og i løbet af et par uger vil også sidedøren åbnes op. Der vil være skiltning ved indgangen, der viser, at kun rondeldøren er åben.

I ombygningen er der udvendigt blevet lavet en rampe til indgangen, der nu giver lettere adgang for kørestolsbrugere og gangbesværede til klinikkerne ved indgang C.

20190812_Renovering af indgang C_6792.jpg

Status den 12. august 2019. Rampen er klar, og der arbejdes på selve indgangspartiet. Foto: Helle Brandstrup Larsen.

Patienter, der skal til undersøgelse og behandling i klinikkerne, er i indkaldelsesbreve blevet orienteret om, at de fra 19. august igen kan benytte indgangen.

For øvrige informationer, kontakt:
Aksel Sørensen, Teknisk Afdeling, tlf.: 7842 3100
Cecilia Honores Møller, kommunikationschef, tlf.: 40792609