13. november 2018

1. februar 2019 tiltræder Pernille Sarto som ledende overlæge i Medicinsk Afdeling på Regionshospitalet Randers.

 Pernille Sarto kommer fra en stilling som speciallæge i lungemedicin på Regionshospitalet Horsens. Her har hun været afsnitsansvarlig for Medicinsk Sengeafsnit 1 og ansvarlig for specialet Lungemedicin.

I sin nye stilling skal hun drive og udvikle Medicinsk Afdeling i samarbejde med oversygeplejerske Charlotte Larsen. En opgave hun i stor grad glæder sig til.

- Jeg ser frem til samarbejdet med alle mine nye kolleger og hospitalsledelsen. Det er helt klart en drøm for mig at komme til at lede Medicinsk Afdeling i Randers, hvor der er høj kvalitet og et stort potentiale for yderligere udvikling, siger Pernille Sarto.

Vender tilbage til Randers

Det er ikke første gang, at Pernille Sarto får sin arbejdsgang på Regionshospitalet Randers. Hun har ad flere omgange være ansat på hospitalet, herunder i Medicinsk Afdeling, hvor hendes interesse for intern medicin blev vakt.

- Jeg har altid haft en forkærlighed for netop den her afdeling. Vi har gode muligheder for faglig udvikling i Medicinsk Afdeling, og i min position har jeg fornøjelsen af at kunne inddrage nye unge læger - og give ny viden videre, forklarer Pernille Sarto.

En åben og ordentlig tilgang

Pernille Sarto har tidligere været konstitueret ledende overlæge i Akutafdelingen på Regionshospitalet Horsens. I denne stilling fik hun gode erfaringer med bl.a. administrativt arbejde og ledelse af en stor gruppe forskellige fagpersoner. Pernille Sarto kommer med en ledelsesstil, der bl.a. baserer sig på ordentlighed:  

 - Som leder vil jeg karakteriseres ved ordene ordentlighed og åbenhed. Der skal være en ordentlighed i forhold til patienter, personale og samarbejdspartnere. Vi skal fagligt kunne stå ved det, vi gør. Derudover er åbenhed også vigtigt, når det kommer til ledelse. Man skal være åben i sin kommunikation, og så skal man være åben over for de forandringer, vi hele tiden bliver mødt af.
 

Hospitalsledelsen på Regionshospitalet Randers ser frem til at byde Pernille Sarto velkommen til hospitalet og i ledelsen af Medicinsk Afdeling.

 

- Vi har et godt indtryk af Pernille Sarto, og vi glæder os til samarbejdet. Hun er udviklingsorienteret og kommer med gode ledelsesmæssige erfaringer fra Horsens, hvor hun har udvist organisatorisk gennemslagskraft. Hun vil sammen med oversygeplejerske Charlotte Larsen udgøre et stærkt ledelsesteam i Medicinsk Afdeling, siger Lone Winther Jensen, lægefaglig direktør.

Pernille Sarto er 46 år og bor i Aarhus.

For yderligere informationer, kontakt:
Pernille Sarto, ny ledende overlæge, tlf.: 7842 6716
Lone Winther Jensen, lægefaglig direktør, tlf.:4027 8297
Cecilia Honores Møller, kommunikationschef, 4079 2609