9. oktober 2018 Foto: Helle Brandstrup Larsen

Den 1. november tiltræder Dorte Baarup som ny servicechef på Regionshospitalet Randers. Dorte Baarup kommer med solid ledelsesmæssig erfaring inden for både klinisk sygepleje og ledelse på flere niveauer i regionalt og kommunalt regi.

Dorte Baarup Servicechef 1-16-02-577-18_9778 700px.jpg

58-årige Dorte Baarup "vender hjem", når hun den 1. november 2018 tiltræder stillingen som ny servicechef på Regionshospitalet Randers. Dorte startede sin karriere på hospitalet i 1984, hvor hun i godt 15 år arbejdede som sygeplejerske i Medicinsk Afdeling og senere som afdelingssygeplejerske i Ortopædkirurgi. Hun fortsatte til Aarhus Universitetshospital som afdelingssygeplejerske i bl.a. Akutafdelingen, hvor hun i en periode også var serviceleder. Senest har hun været leder i hjemmeplejen Fuglebakken i Aarhus Kommune.               

Med bred ledelseserfaring vender Dorte Baarup nu tilbage til Regionshospitalet Randers i stillingen som servicechef, hvor hun skal stå i spidsen for drift og udvikling af Serviceafdelingen med ca. 200 medarbejdere.

Kender hospitalets kerneopgaver

- Jeg glæder mig meget til at starte i jobbet, hvor jeg kan forene mine kliniske erfaringer med servicefaget. Vi skal fortsætte den gode udvikling, som Serviceafdelingen er inde i, og jeg vil sammen med mine medarbejdere se på, hvordan vi kan blive endnu bedre til at yde service, der understøtter det sundhedsfaglige personale i arbejdet med at skabe sammenhængende patientforløb, siger Dorte Baarup.

Dorte Baarup har fra sine tidligere lederjobs god erfaring med at udvikle medarbejdere bl.a. gennem større forandringer som flytninger og nye arbejdsgange. Hun lægger vægt på, at trivsel og gode resultater opnås ved inddragelse af medarbejdere og kompetenceudvikling, så medarbejderne til en hver tid kan løfte opgaverne.

- Dorte har en enorm indsigt i hospitalets kerneopgaver. Med sin kliniske baggrund og mange års erfaring indenfor ledelse, ved hun, hvad der skal til for, at Serviceafdelingen leverer service af høj kvalitet til hospitalet. På vegne af hospitalsledelsen glæder det mig at byde hende velkommen tilbage til hospitalet. Vi ser frem til samarbejdet, siger Jonas Dahl, hospitalsdirektør.

Dorte Baarup er oprindeligt fra Randers, hvor hun også blev uddannet sygeplejerske i 1984 ved Sygeplejerskolen i Randers. I dag er Dorte Baarup bosiddende med sin familie i Risskov ved Aarhus.

Yderligere oplysninger, kontakt:
Dorte Baarup, ny servicechef, tlf.:2751 0712
Jonas Dahl, hospitalsdirektør, tlf.: 2974 4145
Cecilia Honores Møller, kommunikationschef, tlf.: 4079 2609