26. juni 2017

Medarbejderne i Verdo cyklede 10.000 km.  i den årlige "Vi Cykler til Arbejde"- kampagne, og det udløste 10.000 kroner til Børneafdelingen på Regionshospitalet Randers. I dag blev pengene overrakt i Børneafdelingen.

Bag hver krone ligger der en cyklet kilometer. Virksomheden Verdo har deltaget i "Vi cykler til arbejde"-kampagnen, og for hver kilometer medarbejderne cyklede, donerede virksomheden en krone til Børneafdelingen på Regionshospitalet Randers. Og det var den perfekte ekstra motivation for medarbejderne, fortalte Katrine Engberg Holm, som mandag formiddag var taget med kolleger fra Verdo til hospitalet for at overrække donationen på 10.000 kr.

- Vi var helt enige om, at pengene i år skulle gå til et fedt formål. De skulle sprede smil og glæde. Og så er det jo fantastisk, at vi på en sund måde kunne samle penge ind til Børneafdelingen. Det har helt klart givet en ekstra motivation. Der er folk, der er hoppet på cyklen, som ellers ikke cykler, og nogle har taget omveje for, at vi kunne nå målet med de 10.000 kr., siger Katrine Engberg Holm, kommunikationsspecialist i Verdo.

Pengene skal give nyt liv til børnemodtagelsen
I Børneafdelingen blev Verdos medarbejdere i dag taget imod af ledende overlæge Bent Windelborg Nielsen og sygeplejerske Lene Madsen, der ved overrækkelsen fortalte, hvad pengene skal gå til.

- Vi er meget taknemlige for den flotte donation fra Verdo. Det er dejligt, når vi og vores patienter bliver tænkt på – og påskønnet på denne måde. Vi vil bruge donationen til bl.a. at få indrettet vores ventefaciliteter i børnemodtagelsen og til at give de rum, der forbinder os til Akutmodtagelsen, en kærlig hånd. Rummene er lavet godt og effektivt til sygehusbrug, men de mangler bare udsmykning, som for alvor gør det børnevenligt. Så det vil vi meget gerne bruge pengene på, siger Bent Windelborg Nielsen.

Yderligere oplysninger, kontakt:
Bent Windelborg Nielsen, ledende overlæge i Børneafdelingen, tlf.: 2047 0275
Katrine Engberg Holm, kommunikationsspecialist i Verdo, tlf. 3073 1750