Nyhed 26. juli 2017

Anne-Sofie Kannerup tiltræder pr. 1. august som ny ledende overlæge i Kirurgisk Center på Regionshospitalet Randers. Anne-Sofie Kannerup får ledelsesmæssigt følgeskab allerede måneden efter, hvor Eva Hansen tiltræder som ny oversygeplejerske i centret.

41-årige Anne-Sofie Kannerup tiltræder 1. august 2017 som ledende overlæge i Kirurgisk Center. Anne-Sofie Kannerup kommer fra en stilling som afdelingslæge i Mave- og Tarmkirurgi på Aarhus Universitetshospital, hvor hun har været ansat siden 2016. Anne-Sofie har en ph.d. og er uddannet speciallæge i kirurgi.

Anne-Sofie Kannerup. Fotograf: Helle Brandstrup Larsen

- Jeg ser frem til at udvikle Kirurgisk Center og drive fagligheden fremad sammen med de engagerede medarbejdere i centret. Jeg er optaget af at skabe rammer, hvor medarbejderne fortsat udvikles på alle niveauer og samarbejder for optimale patientbehandlinger. Som et af landets største operationssteder i kolonkirurgi skal vi bl.a. udbygge den faglige ekspertise og udvikling endnu mere gennem uddannelse og forskning, siger Anne-Sofie Kannerup.

Anne-Sofie Kannerup er i gang med en master i Offentlig Ledelse på Syddansk Universitet. Herudover har hun erfaring med administrative og ledelsesmæssige opgaver fra forhenværende stillinger.

Ny oversygeplejerske i Kirurgisk Center

1. september 2017 tiltræder 42-årige Eva Hansen som oversygeplejerske i Kirurgisk Center. Eva Hansen kommer fra en stilling som viceområdechef i Magistraten for Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune, hvor hun har været siden 2014.

Eva Hansen. Fotograf: Helle Brandstrup Larsen

De to nye ledere vil øge samarbejdet mellem patient, personale og fagmiljøer i og udenfor Kirurgisk Center for det gode og sammenhængende patientforløb.

- Jeg tror, at vi ved at udfordre os selv og vores praksis kan finde nye og bedre løsninger for patienterne. Jeg vil arbejde for et godt miljø i centret, hvor de ansatte inddrages i beslutninger og får råderum til at gå nye veje for patientens bedste. Vi skal involvere patienten mere og i samspil med vore samarbejdspartnere skabe nuancerede patientforløb på patientens præmisser, siger Eva Hansen.

Eva Hansen er uddannet sygeplejerske og har en master i Offentlig Ledelse fra Syddansk Universitet. Hertil har hun mange års erfaring med at lede tværfaglige samarbejder i Aarhus Kommune og Aarhus Universitetshospital, hvor hun både har arbejdet med borgerinddragelse i hjemmeplejen og effektive patientflow på Mave- og Tarmkirurgi på Aarhus Universitetshospital.

- Vi i hospitalsledelsen ser frem til at arbejde sammen med Anne-Sofie Kannerup og Eva Hansen i ledelsen af Kirurgisk Center. Begge er udviklingsorienterede ledere, strategisk tænkende og har erfaring i at skabe resultater gennem mennesker i tværfagligt samarbejde. De vil udgøre det helt rette team med konstitueret ledende overlæge Søren Deutch for den fortsatte positive udvikling af Kirurgisk Center, siger Lone Winther Jensen, lægefaglig direktør.

Det nye lederteam i Kirurgisk Center på Regionshospitalet Randers består pr. 1. september 2017 af ledende overlæge Anne-Sofie Kannerup, konstitueret ledende overlæge Søren Deutch og oversygeplejerske Eva Hansen.