27. februar 2017

Jacob Stouby Mortensen, ledende overlæge i Kirurgisk Center på Regionshospitalet Randers, har fået nyt job som ledende overlæge i Akutafdelingen på Regionshospitalet Viborg. 

Jacob Stouby Mortensen har været ansat som ledende overlæge på Kirurgisk Center på Regionshospitalet Randers siden 2013. Pr. 1. maj 2017 tiltræder han stillingen som ledende overlæge i Akutafdelingen på Regionshospitalet Viborg.

- Jeg ser spændende udviklingsmuligheder i det nye job i Akutafdelingen. Det er et nyt fagområde, som jeg glæder mig til at beskæftige mig med. Jeg ser frem til at bidrage til at udvikle faget akutmedicin ved at give det en identitet blandt de lægelige specialer og uddanne akutlæger i samarbejde med mine nye kolleger i Viborg, siger Jacob Stouby Mortensen og fortsætter:

- Jeg har haft nogle rigtig gode år på Regionshospitalet Randers. Vi er nået langt i Kirurgisk Center i samarbejdet om patienterne med hele huset. Og vores patienter udviser stor tilfredshed for deres behandling. Det er jeg rigtig glad for, og nu er tiden kommet til at prøve noget nyt.

Flotte resultater 

Jacob Stouby Mortensen har i sine fire år på Regionshospitalet Randers stået bag udvikling og reorganisering af arbejdet i Kirurgisk Center. Det har medført flotte resultater bl.a. med indførelse af konceptet Patientansvarlig læge. Personalet i Kirurgisk Center oplever i dag en mere hensigtsmæssig arbejdsgang, og 90% af patienterne oplever at have en ansvarlig læge under behandlingsforløbet. 

Ortopædkirurgisk afdeling blev også landskendt i 2014 som et godt uddannelsessted for yngre ortopædkirurger, da Jacob Stouby Mortensen modtog uddannelsesprisen Den Gyldne Yoda for sin indsats for yngre ortopædkirurgers uddannelse. 

- Jacob Stouby Mortensen har fået Kirurgisk Center på Regionshospitalet Randers til at blomstre. Han har løftet det faglige niveau i afdelingen, og det kan mærkes blandt personale og patienter. Han er en driftig og udviklingsorienteret leder og ikke mindst en god kollega, som vil blive savnet. Vi ønsker ham held og lykke i den nye stilling, og ser frem til et samarbejde i den nye konstellation, siger lægefaglig direktør Lone Winther Jensen. 

Stillingen som ledende overlæge i Kirurgisk Center på Regionshospitalet Randers vil blive slået op i uge 9. Hospitalsledelsen har valgt at konstituere overlæge Søren Deutch fra Ortopædkirurgisk Afdeling i stillingen, indtil den besættes.