8. december 2017

Kom med til 30 minutters forrygende stand up med Torben Chris, der på underholdende vis vil fortælle om at blive far. Det sker som afrunding på biblioteket og hospitalets samarbejde omkring en alternativ fødselsforberedelse.

Fødeafdelingen har sammen med Randers Bibliotek arbejdet på at nytænke den klassiske fødselsforberedende undervisning. Derfor er en række kommende forældre blevet undervist på biblioteket og ikke på hospitalet, og det har givet plads til andre perspektiver i undervisningen.

Det nye samarbejde bliver nu rundet af med en humoristisk vinkel på det at blive forældre – og i særdeleshed på det at blive far. Det er komikeren Torben Chris, som onsdag d. 13. december vil sætte en stor streg under, at fødselsforberedelse kan tage mange former.

Onsdag d. 13. december kl. 17-17.30 – det er gratis
Showet er henvendt til alle nybagte og kommende forældre samt andre, der gerne vil have sig et godt grin over forældrerollen. 

Showet foregår på Biblioteket i Kulturhusets Sal. Det er gratis, men da der er begrænsede pladser, skal man "købe" en billet via Bibliotekets hjemmeside

En festlig afrunding
- Vi synes, der skulle være en festlig afslutning på det her forløb, fortæller udviklingsjordemoder Trine Fritzner Jensen og uddyber:

- Det her samarbejde har jo sat nogle nye tanker i gang om, hvordan man kan lave fødselsforberedende undervisning. Biblioteket har været med til at vise, at der er mange andre perspektiver end det kliniske, og set i det lys, så giver det jo rigtig god mening at runde af med en komiker, som laver sjov med lige præcis det at blive forældre, fortæller Trine Fritzner Jensen.