Nyhed 14. oktober 2016

Når hospitalet den 25. oktober officielt indvier den nye akutafdeling, som har været undervejs i mere end 4 år, bliver det H.K.H. Kronprinsessen, der foretager den officielle indvielse.

Kronprinsessen vil på dagen blive vist rundt i Akutafdelingen, og hun vil udover regionsrådsmedlemmer møde patienter og en række af hospitalets medarbejdere og frivillige.

Foto: Tonny Foghmar

- Det er med stor glæde, vi har modtaget tilsagn om, at Kronprinsessen vil foretage indvielsen, siger næstformand i regionsrådet Anders Kühnau, der bliver vært på dagen.

Kronprinsessen får lejlighed til at overvære en øvelse, hvor afdelingens traumeteam behandler en meget dårlig ”patient” der pludselig får hjerteproblemer.

- Vi glæder os meget til at vise Kronprinsessen hele vores nye moderne akutafdeling og give Kronprinsessen indblik i, hvordan vi arbejder, siger hospitalsdirektør Jonas Dahl, der sammen med hospitalets medarbejdere er i fuld gang med forberedelserne.

Kronprinsessen ankommer til Regionshospitalet Randers den 25. oktober kl. 11 via indgangen til Akutmodtagelsen på Skovlyvej. Det kongelige besøg varer cirka en time.