For et år siden mistede Børneafdelingen deres legeplads, da 2. fase af akutbyggeriet gik i gang. Onsdag den 14. oktober kunne børn, forældre, hospitalsklovne og personalet så endelig indvie den nye legeplads. Det blev markeret med balloner, flag, boller og saftevand i lange baner. 

- I dag kan vi fejre, at vi har fået en grøn og inspirerende legeplads, som er nem at vedligeholde. Vi har taget børnene og vores fysioterapeuter med på råd, for vi har ønsket at få en legeplads, som både appellerer til sandkassebarnet og dem der gerne vil klatre eller bare hænge ud. Vi håber, at legepladsen bliver til glæde for både børn og voksne, sagde oversygeplejerske Nina Søndergaard blandt andet i sin tale.

Carl-Anton klipper den røde snor

Carl-Anton på 9 år klippede snoren
Som det sig hør og bør til store indvielser så skulle der klippes en snor i dagens anledning, og den opgave klarede Carl-Anton på 9 år uden problemer. Ja, faktisk så var Carl-Anton så hurtig til opgaven, at han både nåede at klippe, aflevere den røde saks til en voksen og komme først op i klatrestativet. 

Klovnene Veranda og PP sammen med børnene

Hospitalsklovnen Veranda var meget lettet over, at legepladsen ikke var forbudt for voksne, for hun og klovnelærlingen Pernille PP måtte simpelthen prøve de mange legeredskaber sammen med børnene. Andre voksne lod sig også friste af kryberøret, balancesrebet, gyngen og klatrestativet. Det skal dog ingen hemmelighed være, at de mest elegante på legeredskaber var børnene. 

Legepladsen indvies

Carl-Anton klatre

Sylvester hopper på trampolin

Carl-Anton gir' den gas