Regionshospitalet Randers er landets bedste uddannelsessted for unge ortopædkirurger.

Det blev markeret torsdag aften, da ledende overlæge Jacob Stouby Mortensen, Ortopædkirurgisk Afdeling, blev tildelt Den Gyldne YODA 2014 ved en gallamiddag i Dansk Ortopædkirurgisk Selskab.

Prisen uddeles hvert år til en afdeling eller person, som har gjort en ekstraordinær indsats for yngre ortopædkirurgers uddannelse.

I den indstilling, som gjorde Jacob Stouby Mortensen til prisvinder, skriver afdelingens yngre læger bl.a., at:
”Jacob Stouby Mortensen på enestående måde har skabt en afdeling, hvor vi taler om fornyelse og ikke besparelse. Vi taler om, hvad vi ønsker, og ikke hvad vi skal skære ned på. Jacob har skabt en dynamisk afdeling med uddannelse og kvalitet i højsædet, et fantastisk arbejdsmiljø, og Ortopædkirurgisk Afdeling i Randers er nu et yderst populært og attraktivt sted at få sin speciallægeuddannelse.”

Med prisen følger en vandrepokal, hvor prismodtagerens navn indgraveres.

Uddannelse er en holdindsats
- Jeg er både stolt og taknemmelig over at modtage prisen, siger ledende overlæge Jacob Stouby Mortensen.

Ledende overlæge Jacob Stouby Mortensen-Men uddannelse er en holdindsats, som er altafgørende for en afdelings udvikling. Et elitefodboldhold uden ungdomsafdeling kan i det lange løb ikke klare sig med bare at købe sig til de gode folk. Man skal selv opfostre dem. Så jeg ser uddannelse af yngre læger som en vigtig investering i fremtiden, siger Jacob Stouby Mortensen.

Jacob Stouby Mortensen kom til Regionshospitalet Randers som ledende overlæge den 1/4 2013.

- Det er en flot og velfortjent anerkendelse af den kæmpe indsats Jacob Stouby Mortensen og hele Ortopædkirurgisk Afdeling gør for at uddanne dygtige speciallæger, siger lægefaglig direktør Lone Winther Jensen.

- Jeg er stolt af, at den bliver bemærket i hele landet, for det er med til at trække endnu flere dygtige læger hertil til gavn for patienterne.

Uddannelsespris nr. to til Regionshospitalet
I april 2104 modtog Gynækologisk/obstetrisk Afdeling på Regionshospitalet Randers FYGO-prisen for at være landets bedste uddannelsessted for yngre speciallæger i gynækologi.

 

Nyhed 24-10-2014