Som pårørende har man ofte mange spørgsmål, og du er meget velkommen til at henvende dig med dem til den afdeling, hvor behandlingen skal foregå.

Vælg dog gerne én person i familien, som har den primære kontakt til afdelingen, og som kan videreformidle informationer til resten af familien. På den måde får vi mest mulig tid til at behandle jeres familiemedlem/ven.

To par ører hører bedre

Hvis du er til stede under samtaler med personalet, kan du hjælpe med at sikre, at patientens vigtigste symptomer og bekymringer bliver opfanget af den person, I taler med. På den måde kan du være med til at forhindre misforståelser, usikkerhed og unødvendige bekymringer.

Vis hensyn

Det er ofte rart for patienter at få besøg eller have en ledsager med. Hospitalet er generelt meget åbent, men på nogle afdelinger kan der være særlige rammer for besøg. Se mere på afdelingens side.

Vis hensyn til de andre patienter. Mange besøg kan være rart, men kan gøre det svært for de andre patienter at få ro og hvile. Vi beder om, at mindre børn bliver sammen med forældre eller andre pårørende under hele besøget.