Vælg mellem:

Graviditet

Fødsel

Barsel


 Information om Coronavirus


Senest opdateret 21/10

Mundbind og afstand:

  • Sundhedsstyrelsen anbefaler gravide at bære mundbind, hvor afstandskravet på 2 meter ikke kan overholdes. For partner/pårørende, der ikke er i særlig risiko, er afstandskravet 1 meter. Vi anbefaler derfor, at I medbringer mundbind til jeres tider i jordemoderkonsultation og på hospitalet og anvender det, når det ikke er muligt at holde afstand, f.eks under undersøgelsen.
  • Gravide og pårørende til UL-skanning skal bære mundbind pga undersøgelsens varighed.
  • Under fødslen vurderes behov for mundbind løbende og i samarbejde med jordemoderen. Jordemoderen tager mundbind på i sidste del af fødslen.

Ledsager og besøgende:

  • Ledsagere og besøgende er velkomne. Vi anbefaler, at I medbringer mundbind. 

Podning:

  • Alle fødende tilbydes podning ved akomst til fødegangen.
  • Skal du føde ved planlagt kejsersnit får du automatisk tilsendt en tid til podning et par dage før indlæggelsen.

Fødselsforberedelse:

Grundet afstandskravene er fødselsforberedelsen flyttet til hospitalets auditorium. Vi uddyber derfor kun to hold; "Fødsel fra A til Å" og "Babys trivsel" Vi åbner nye hold løbende, så orienter dig her og på: www.minrandersbaby.rm.dk

Rundvisning er fortsat aflyst. Vi ved lige nu ikke, hvornår vi kan starte op igen. Du kan se billeder fra fødegangen længere ned på siden.

Hvis du er sat i karantæne eller føler dig syg, må du ikke møde op på sygehuset eller hos jordemoder. Ring i stedet til os på fødegangen på telefon 7842 1010 eller kontakt din praktiserende læge.

Skal jeg podes for COVID-19?

Fødselsforberedelse via video


 Læs mere

Vi opdaterer løbende hjemmesiden, så du som gravid/fødende familie tilknyttet Regionshospitalet Randers, kan holde dig opdateret ét sted.

Pjecer

Influenza- og kighostevaccination 2020

Forskning i gravide og D-vitamin

  
gravid mave_0927 192-13_beskaaret_700x250px.jpg

Læs mere og tilmeld dig forskningsprojektet, der undersøger, om en mere D-vitamin gavner graviditieten og mindsker fødselskomplikationer.

www.vitamin.randersbaby.dk