Her på siden forsøger vi at give et overblik over de tilbud, der er til de gravide og fødende, der har valgt at "gå til jordemoder" og føde på Regionshospitalet Randers .

Vi har ligeledes forsøgt at besvare "ofte stillede spørgsmål" og håber, at du/I ved at klikke rundt, finder de svar du/I søger eller måske bliver inspireret til at stille nye spørgsmål.

Vi modtager gerne feedback eller ideer til nye emner, der kan tages op på siden.

God fornøjelse!

Vælg mellem:

Graviditet

Fødsel

Barsel


 Information om Coronavirus


Senest opdateret 26/8-2021

Besøgsrestriktionerne på Regionshospitalet Randers er ophævet og du kan igen få besøg under indlæggelse hos os.

Kravet om brug af mundbind på hospitalet og i jordemoderkonsultationen er ophævet for patienter og besøgende. Der opfordres fortsat til at holde afstand og spritte hænder. Det anbefales at man bærer mundbind, hvis man har symptomer på COVID-19 eller kan være smittet.

 

Vaccination mod COVID-19

Sundhedsstyrelsen anbefaler vaccination til gravide i 2. og 3.trimester samt ammende. Du kan læse mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Skal jeg podes for COVID-19?

Fødselsforberedelse

TILBUD fødselsforberedelse

Der er åbnet for booking af hold til og med kalenderuge 41.

Læs mere om hvordan du booker på: www.minrandersbaby.rm.dk

Rundvisning er fortsat aflyst. Vi ved lige nu ikke, hvornår vi kan starte op igen. Du kan se billeder fra fødegangen længere ned på siden.

 

Hvis du er sat i karantæne eller føler dig syg, må du ikke møde op på sygehuset eller hos jordemoder. Ring i stedet til os på fødegangen på telefon 7842 1010 eller kontakt din praktiserende læge.

Fødselsforberedelse via video - supplement til fødselsforberedelse som fremmøde


 Læs mere

Vi opdaterer løbende hjemmesiden, så du som gravid/fødende familie tilknyttet Regionshospitalet Randers, kan holde dig opdateret ét sted.

Forskning i gravide og D-vitamin

  
gravid mave_0927 192-13_beskaaret_700x250px.jpg

Læs mere og tilmeld dig forskningsprojektet, der undersøger, om en mere D-vitamin gavner graviditieten og mindsker fødselskomplikationer.

www.vitamin.randersbaby.dk