Her på siden forsøger vi at give et overblik over de tilbud, der er til de gravide og fødende, der har valgt at "gå til jordemoder" og føde på Regionshospitalet Randers .

Vi har ligeledes forsøgt at besvare "ofte stillede spørgsmål" og håber, at du/I ved at klikke rundt, finder de svar du/I søger eller måske bliver inspireret til at stille nye spørgsmål.

Vi modtager gerne feedback eller ideer til nye emner, der kan tages op på siden.

God fornøjelse!

Vælg mellem:

Graviditet

Fødsel

Barsel


 Information om Coronavirus


Senest opdateret 26/10-2021

Kravet om brug af mundbind på hospitalet og i jordemoderkonsultationen er ophævet for patienter og besøgende. Der opfordres fortsat til at holde afstand og spritte hænder. Det anbefales at man bærer mundbind, hvis man har symptomer på COVID-19 eller kan være smittet.

 

Vaccination mod COVID-19, influenza og kighoste

Sundhedsstyrelsen anbefaler vaccination til gravide i 2. og 3.trimester samt ammende. Du kan læse mere om vaccination af gravide på Sundhedsstyrelsens hjemmeside:

Vaccination mod Covid-19

Vaccination mod Influenza

Vaccination mod Kighoste

 

Skal jeg podes for COVID-19?


 Læs mere

Vi opdaterer løbende hjemmesiden, så du som gravid/fødende familie tilknyttet Regionshospitalet Randers, kan holde dig opdateret ét sted.

Samtaletilbud til kommende og nye familier

Susan Ballegaard er præst, og har hver tirsdag konsultation i Randers Sundhedscenter, hvor vi også har jordemoderkonsultationer. Susan tilbyder samtaler i forbindelse med, at du skal være forælder. Samtalerne er for gravide, partnere og familier.

Samtalen bookes ved at ringe til Jordemoderkonsultationen på hverdag mellem 9.30-11.30 på telefon 78421090 eller kontakte Fødegangen eller din jordemoder.

Samtalerne er gratis. Læs mere i folderen Samtaletilbud og hør Susan fortælle mere om tilbuddet i videoen herunder.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Forskning i gravide og D-vitamin

  
gravid mave_0927 192-13_beskaaret_700x250px.jpg

Læs mere og tilmeld dig forskningsprojektet, der undersøger, om en mere D-vitamin gavner graviditieten og mindsker fødselskomplikationer.

www.vitamin.randersbaby.dk