Vælg mellem:

Graviditet

Fødsel

Barsel


coronavirus1_30x30px.png Information om Coronavirus


Senest opdateret 23/9

Mundbind:

  • Det er ikke længere et krav, at der skal bæres mundbind ved ankomst til hospitalet eller i jordemoderkonsultationen. Husk fortsat at spritte hænder og holde god afstand.
  • Gravide til UL-skanning skal fortsat bære mundbind pga undersøgelsens varighed.
  • Under fødslen skal du ikke bære mundbind, men jordemoderen tager mundbind på i sidste del af fødslen.

Ledsager og besøgende:

  • Restriktioner for ledsagere og besøgende er ophævet, så der må være flere ledsagere under fødslen og besøgende på barselsafsnittet. 

Podning:

  • Alle fødende tilbydes podning ved akomst til fødegangen.
  • Skal du føde ved planlagt kejsersnit får du automatisk tilsendt en tid til podning et par dage før indlæggelsen.

Fødselsforberedelse:

Grundet afstandskravene er der færre pladser på fødselsforberedelsesholdene. Det betyder, at holdene omlægges og aflysninger kan forekomme. Du vil modtage en sms, hvis dit hold aflyses/ændres. Vi åbner nye hold løbende, så orienter dig her og på: www.minrandersbaby.rm.dk

Rundvisning er fortsat aflyst. Vi ved lige nu ikke, hvornår vi kan starte op igen. Du kan se billeder fra fødegangen længere ned på siden.

Hvis du er sat i karantæne eller føler dig syg, må du ikke møde op på sygehuset eller hos jordemoder. Ring i stedet til os på fødegangen på telefon 7842 1010 eller kontakt din praktiserende læge.

Skal jeg podes for COVID-19?

Fødselsforberedelse via video


 Læs mere

Vi opdaterer løbende hjemmesiden, så du som gravid/fødende familie tilknyttet Regionshospitalet Randers, kan holde dig opdateret ét sted.

Pjecer

Forskning i gravide og D-vitamin

  
gravid mave_0927 192-13_beskaaret_700x250px.jpg

Læs mere og tilmeld dig forskningsprojektet, der undersøger, om en mere D-vitamin gavner graviditieten og mindsker fødselskomplikationer.

www.vitamin.randersbaby.dk