Er du studerende eller tilknyttet hospitalet i kort tid, kan du købe en parkeringslicens på fordelagtige vilkår.

Digitale parkeringstilladelser
Alle parkeringstilladelser på Regionshospitalet Randers er digitale. Når du har tilmeldt dig bruttoløn eller parkering ved Q-park, skal du derfor registrere dig i Q-parksystemet E-park for at kunne parkere på hospitalet. E-Park kan tilgås via hjemmeside eller app.

Find vejledning til at registrere dig i E-park.

Bestil din parkeringslicens i Information
Du har mulighed for at købe en parkeringslicens i Informationen på Regionshospitalet Randers, der er placeret på højre hånd ved indgang A. Oversigtskort over hospitalet.

Gratis parkeringstilladelse til de første to døgn
Såfremt du ønsker en midlertidig parkeringstilladelse til de første 48 timer, bedes du kontakte Helle Andersen på tlf. 78420106 eller på mail hellande@rm.dk med oplysninger om din mailadresse og dato for din praktikstart.

10-turskort og parkeringslicens
Hvis dit behov for parkering ikke er så stort, har du mulighed for at købe et 10-turskort (læs om 10-turskortet på siden om medarbejderparkering).

Du har også mulighed for at købe en licens, der gælder for hele perioden, du er tilknyttet hospitalet. Pris 65 kr. pr. uge. Det er ikke muligt at få reduceret beløbet, hvis din tilknytning til hospitalet afbrydes inden for perioden.