Der er ofte tæt kontakt med pårørende til kritisk syge patienter, og afsnittet har derfor udarbejdet en pjece med flere oplysninger:
Information til pårørende om Intensiv Terapiafsnit (pdf)

Denne pjece udleveres ved henvendelse på afsnittet. Det henstilles, at de daglige forespørgsler til en patient sker via én kontaktperson i familien, da dette vil være til stor hjælp for personalet.

Lægesamtale:
Der gøres alt for at holde de pårørende løbende orienterede om patientens tilstand, og når det ønskes, kan der arrangeres en samtale med en af afsnittets overlæger eller kontaktlæge, samt den intensive sygeplejerske, der passer  patienten.

Telefonnummer:
Ved telefonisk henvendelse er det muligt at benytte afsnittets direkte telefonnummer: 7842 0485

Mobiltelefon:
Brug af mobiltelefon er ikke tilladt på afsnittet, da det kan påvirke det tekniske apparatur. Mobiltelefoner må anvendes i opholdsrummet for pårørende. Der vil være skilte, der viser mobilfrie zoner.

Besøgstider: Der gælder særlige regler for besøg på Intensiv. Besøg aftales i hvert enkelt tilfælde med det plejepersonale, som passer den enkelte patient. Det tilstræbes, at der er ro for patienten mellem kl. 12-14 og kl. 17-19. Det henstilles venligst, at der højst er 1-2 besøgende samtidig. Børn må gerne komme på besøg i afsnittet.

Hvor henvender man sig:
 Ønsker man at besøge pårørende på Intensiv, bedes man venligst, ved hvert besøg, kontakte personalet via telefonen, der står ved indgangen til afsnittet, inden man går ind på afsnittet.

Opholdsstue for pårørende:
I tilknytning til afsnittet findes en opholdsstue med toilet og tekøkken, hvor pårørende er velkomne til, mod et mindre beløb, selv at lave kaffe og te.

Overnatningsmuligheder:
Hvis du som pårørende til en kritisk syg patient får behov for at overnatte, er der mulighed for overnatning i værelser på det tidligere patienthotel, som ligger i tæt tilknytning til hospitalet. Personalet vil være behjælpeligt med at skaffe et værelse.

Rygning:
Regionshospitalet Randers er røgfrit.