Fredag den 22. oktober afholdes Danmarks største børneloppemarked i Randers. Loppemarkedet er et velgørenhedsarrangement, hvor betalingen på 50 kr. pr. bod går til hospitalsklovnen Lulu, der hver uge besøger Børneafdelingen på Regionshospitalet Randers.

Fredag den 22. oktober kl. 11-15 afholdes Danmarks største børneloppemarked i Randers. Loppemarkedet er et velgørenhedsarrangement, hvilket betyder, at det koster 50 kr. at have en bod på loppemarkedet. De penge doneres efter loppemarkedet til hospitalsklovnen Lulu, der hver uge besøger Børneafdelingen på Regionshospitalet Randers.

Loppemarkedet er vokset de seneste år, så der i år er 200 boder fordelt i Brødregade, Slotspladsen og på Østervold. Er du interesseret i at få en bod på loppemarkedet, skal du kontakte Randers Cityforening på tlf. 86410002 eller skriv til ha@randerscity.dk

På selve dagen kommer Lulu selvfølgelig selv forbi for at tale med de mange børn på loppemarkedet. Ellers kan man til stor glæde for børn, forældre og ansatte en gang om ugen se Lulu på Børneafdelingen.

Link til Lulus præsentation af sig selv på hjemmesiden.