Regionshospitalet Grenaa tilbyder nu røntgenfotografering uden tidsbestilling.


Regionshospitalet Grenaa tilbyder nu røntgenfotografering uden tidsbestilling.
Tilbuddet giver patienter fra hele Østjylland, med behov for en mindre undersøgelse, mulighed for at undgå de flere ugers ventetid, der er på mange hospitaler til røntgenfotografering af f.eks. knæet eller foden.

Med en henvisning fra egen læge kan patienter nu møde op i ambulatoriet på Regionshospitalet i Grenaa og slippe for den ventetid, der ofte er i forbindelse med planlagte undersøgelser med forudgående tidsbestilling rundt om på de østjyske hospitaler.

”Selv med en mindre skade i f.eks. håndleddet kan det være smertefuldt at skulle vente adskillige uger på at få taget et røntgenbillede, så behandlingen kan komme i gang. Med det åbne ambulatorium kan vi skære ventetiden på mindre undersøgelser ned til et minimum. Og det er ikke kun patienter i Grenaa-området, der kan få glæde af det, også borgere bosat andre steder i Østjylland, og som har mod på at køre herud, kan blive undersøgt hurtigt”, siger Birthe Gammelgaard, koordinerende sygeplejerske på Røntgenklinikken på Regionshospitalet Grenaa.

Ambulatoriet er åben mandag, onsdag og fredag fra kl. 08.00 til 10.00. For at blive undersøgt i ambulatoriet skal patienter henvises af egen læge. Muligheden for røntgenfotografering uden tidsbestilling gælder voksne over 15 år og kun for mindre og ukomplicerede undersøgelser.

Der foreligger svar på undersøgelserne inden for to arbejdsdage.

Alle akutte undersøgelser foretages som hidtil med det samme.

For yderligere oplysninger og kommentarer:
Birthe Gammelgaard, Koordinerende sygeplejerske
Røntgenklinikken, Regionshospitalet Grenaa
Tlf. 8958 5858 / 8958 5862