Børneafdelingen på Regionshospitalet Randers modtager gave på 100.000 kr., der skal være med til at gøre det lidt sjovere for de indlagte børn på hospitalet.

Hvert år bliver omkring 3500 børn indlagt på Børneafdelingen, og for en del af børnene er det en vanskelig tid, hvor de er væk fra deres vante omgivelser.

”Vi er meget optaget af at gøre mødet med sygehuset til en god oplevelse for familierne, og her kan vi helt sikkert bruge den flotte pengegave til at gøre en ellers tung tid lidt sjovere for børnene. Selvom personalet til daglig gør alt for at børn og forældre føler sig godt tilpas på afdelingen, er der ingen tvivl om, at underholdning og forskelligt legetøj gør tiden mindre lang for børnene og fører for en stund tankerne væk fra sygdom og hospital”, siger Bente Fogh, oversygeplejerske på Børneafdelingen.

Pengene er doneret af Bøsbrovejens Elite Gaming Spillehal, der hvert år støtter en række velgørende formål i Randers-området. Børneafdelingen planlægger at bruge pengene til legetøj, nye fjernsyn, børnemøbler og en mere børnevenlig udsmykning i afdelingen.

Stor børneafdeling
Børneafdelingen i Randers er Region Midtjyllands største almene børneafdeling, der modtager børn fra hele Djursland, Randers og Favrskov samt Horsens og Hedensted kommuner.

Børneafdelingen er et af hospitalets spydspidsområder og har derfor en særlig forpligtigelse til at være innovative inden for afdelingens behandlingstilbud samt fremme det faglige forsknings- og uddannelsesmiljø.


Yderligere information
Bente Fogh, oversygeplejerske, Børneafdelingen
Tlf. 8910 2710 / 2218 8724
bentfogh@rm.dk