Mona Carøe Jensen er fra 1. juni ansat som ny cheføkonoma for Patientkøkkenet på Regionshospitalet Randers.

Mona Carøe Jensen er fra 1. juni ansat som ny cheføkonoma for Patientkøkkenet på Regionshospitalet Randers.

Mona Carøe Jensen kommer fra en stilling som leder af Køkken- og Madservice i Syddjurs Kommune og har tidligere bl.a. været ledende økonoma ved Områdecentret Møllevang i Randers.

Hun overtager et Patientkøkken, der i særlig grad udmærker sig ved fortrinsvis at satse på økologiske råvarer og producerer maden helt fra bunden.

Mona Carøe Jensen overtager stillingen efter Bente Sloth, der nu er cheføkonoma på Århus Sygehus.

Yderligere information
Karin Valbæk, chefsygeplejerske
Tlf. 8910 2074 / 2146 9808
karivalb@rm.dk


Om Patientkøkkenet

  • Patientkøkkenet er et af de absolut billigste og mest effektive storkøkkener i landet, viser omfattende analyse fra BDO Kommunernes Revision fra 2008. Og det på trods af at økologi, uforarbejdede råvarer og ingen tilsætningsstoffer er grundstenene i patientkøkkenet.
  • Patientkøkkenet indkøber flest mulige økologiske varer inden for køkkenets økonomiske råderum og vareudbuddet. 100% af drikkemælken, pastaen og hvedemelet er økologisk og 90% af kartoflerne og 60% af kødet er økologisk.
  • Patientkøkkenet producerer dagligt mad til 645 personer bestående af morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider. Der produceres varm mad syv dage om ugen, og der produceres lige op til levering. Køkkenet beskæftiger 37 fuldtidsansatte herunder to slagtere og to bagere. Derforuden drives personalekantine.

Læs mere om Patientkøkkenet