Onsdag den 16. august kan I spise jeres aftensmad på hospitalet. 

I vil få muligheden for at få samme mad, som patienterne også får den dag, samt smage på de særlige tilbud, som Køkkenet laver til småtspisende eller andre patientgrupper. 

Der vil være personale tilstede, der kan fortælle om hospitalsmaden.

Få mad på sengen

Nogle af gæsterne på dagen vil få mulighed for at få maden serveret i en hospitalsseng. Vi kan dog ikke garantere, at det bliver lige præcis jer, der får muligheden. De, der ikke spiser i en hospitalsseng, får serveret maden ved borde, hvor der vil være mulighed for at sidde i både almindelige stole og i kørestole.

Smag på guld-maden

Hospitalet er det første og indtil videre eneste hospital i landet, der har fået det økologiske guldmærke. Det betyder, at den mad og de drikkevarer, vi serverer, er 90-100 % økologiske.

Praktiske oplysninger

Tid: Onsdag den 16. august kl. 17-20
(vi deler aftenen op i perioder a 45 min., så flest mulige kan få muligheden for at deltage)

Sted: Regionshospitalet Randers, Skovlyvej 15, Forhallen, 8930 Randers NØ.

Menu: Menuen består af hakkebøf med løg, kartofler hertil pikantsauce og agurkesalat. Desserten består af vaniljebudding med saftsauce. Der serveres vand og mælk til maden - akkurat som patienterne får på hospitalet.

Herudover vil I få mulighed for at smage særlige mellemmåltider, som køkkenet laver til småtspisende eller andre patientgrupper, bestående af proteindrik med jordbær, nougatis og citronsorbet.

Pris: 50 kr. pr. voksen, 30 kr. pr barn (3-12 år), børn under 3 år spiser gratis. Priserne er inkl. gebyr til Billetto.

Tilmelding: I kan tilmelde jer og købe billet via Billetto. Vær opmærksom på, at købte billetter ikke refunderes.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til arrangementet eller din billet, så kontakt kommunikationsmedarbejder Maja Jacobsen, mail: majaja@rm.dk.

Vi glæder os til at se jer!

    

Spis kl. 17.00-17.45

Spis kl. 17.45-18.30

Spis kl. 18.30-19.15

Spis kl. 19.15-20.00